Okategoriserade

Kan få självmordstankar

Godmorgon på er.

Jag sitter just nu i köket och har druckit mitt morgonkaffe och ska snart göra mig iordning för en vända på stan. Nu under morgonen så har jag rensat ur både kyl, frys och även skafferi då ag får hem en stooor matleverans idag ifrån MatHem så att rensa lite kändes inte helt fel så att man får plats med det man köpt. Idag ska jag även bjuda far på middag samt försöka plugga lite sen får vi se om det kanske kommer hem lite nytt från Gymshark som jag klickat hem och sedan även se om jag orkar med gymmet ikväll eller inte, jag ska ju helst inte gymma idag då jag gjorde det igår men beroende på vilket humör jag är på ikväll så får vi se hur det blir.

Igår så kände jag att jag bara behövde en egen dag för mig själv och det var därför jag inte skrev någonting här på bloggen. Jag har börjat blivit sjukt trött på mina ätstörningar och att jag ska börja äta medicin för det gör mig dels rädd men också ganska frustrerande att det har gått så långt så att man ska vara tvungen till att äta medicin. Att sen min psykolog säger att jag är måttligt deprimerad pågrund av saker som har hänt genom livet får mig bara att bli ännu mer frustrerad och även ledsen för jag vill inge hellre just nu än att bara må bara slippa allting. Därför är jag också lite rädd över de här med medicineringen då man kan få självmordstankar och eftersom att jag redan har så lätt för att stänga in mig här hemma så finns ju en oro över hur jag skulle reagera vid ett sådant läge för det är ju ingen som har koll på mig eller vet vad jag håller på med.

Men nog om det, nu ska jag göra mig iordning sen mot stan så hoppas jag att ni alla har en fin onsdag, puss♥️