Okategoriserade

Lyckad

Godmorgon alla fina.

Torsdag idag och jag hoppas att ni alla har en fin dag.

Jag sitter just nu och äter lite äppelchips som jag fick hem från min leverans från MatHem igår samt försöker bli av med min huvudvärk. Idag var planen att jag skulle iväg till enheten för att träffa min psykolog men det satte min huvudvärk stopp för så jag får bli hemma nu under förmiddagen istället.

Gårdagens middag med far gick som planerat. Jag gjorde kräftsoppa som faktiskt blev riktigt god och till det åt vi baguette med tunnskivad kalkon. Matleveranser från MatHem kom som sagt också och några roliga saker som jag hade klickat hem denna gång var bland annat en vit tryffelolja från Platin, nougatcreme katrin zytomierska, äppelchips från Urtekram, grytbitar från Malma gård samt renskav och hjortgrytbtar från Polarica. Jag fick hem annan mat också naturligtvis men detta som jag just rabblade upp var väl lite mer utöver det vanliga. Jag fick även en skål med hemmagjord rabarberkräm av far som jag gladeligen tackade för och tog emot, pappa gör nämligen världens bästa rabarberkräm enligt mig själv haha.

Så en lyckad middag igår och jag hann även med ett benpass på gymmet senare under kvällens gång. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och inte föräta mig på dessa chips sen hoppas jag att huvudvärken kan släppa snart. Puss♥️