Okategoriserade

Det negativa

Godmorgon alla fina!

Klockan är snart tio och jag sitter här i soffan och dricker kaffe samt försöker bli av med min huvudvärk som åter igen har kommit tillbaka men som jag hoppas att kaffet kan hjälpa emot. Jag vaknade redan vi 8 imorse och sen dess har jag bara tagit det lugnt här hemma, jag skulle egentligen behöva sova några timmar till för att se om huvudvärken kan släppa men då mina sömnsvårigheter har kommit tillbaka igen så är det inget alternativ för har jag väl vaknat och klivit upp så kan jag inte somna om igen.

Va hände igår då? Igår så var far och jag ner och inhandlade insiktsskydd till mina fönster här i lägenheten, jag var så fruktansvärt trött på att alla som gick förbi kunde se rätt in i lägenheten (det negativa med att bo på första våningen) Så nu har jag fått upp det i nästan alla fönster vilket känns skönt. Jag var också iväg en vända på stan då jag vill ha nya gardiner till mitt sovrum men jag hittade tyvärr inga som jag gillade, jag har funderat på sametsgardiner men inne på dom butiker som jag kollade hittade jag inga jag gillade så hade tänkt att jag ska kolla runt lite på nätet idag. Annars så var gårdagen väldigt lugn för min del, det blev ett pass på gymmet också men mer än så blev det inte. Jag trodde ju att mitt paket från Gymshark skulle komma igår men det gjorde det inte så har jag tur så kommer det idag.

Känner att jag har väldigt svårt att formulera mig i detta inlägg men så kan det vara, det är ju fredag trotts allt haha. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen får vi se hur dagen utspelar sig så hoppas jag att ni alla har en fin fredag, puss♥️