Okategoriserade

Kunde inte hålla tillbaka tårarna

Tänk att man kan bli så överraskad. Helt plötsligt när man står och diskar knackar det på dörren och där står hon, min älskade bästa och äldsta vän som man ine har träffat sen april. Känslorna som kom när man såg att det var hon som stod där var överväldigande och jag kunde helt enkelt inte hålla tillbaka tårarna, Det var allt för länge sen som hon och jag umgicks så att äntligen få träffa henne igen var helt obeskrivligt.♥️

När jag väl hade lagt ban på mina känslor så gick vi och åt lunch på stan samt tog oss en fika vilket var super mysigt och ni kan ju tro att vi hade mycket att prata om. Detnjag tycker är så himla skönt med R är att hon och jag inte behöver ses eller ens ha någon kontakt alls på flera månader men ändå så vet vi liksom vart vi har varandra. Vi har liksom inte haft kontakt med varandra på 4 månader och ändå så kändes det som att det var så sent som igår som vi sig varandra sist. Det är något jag skulle säga är äkta vänskap.♥️

Så det är vad som har hänt nu under eftermiddagen, min käre far kom även över en sväng och lämnade lite danska bullar och köttfärssås till mig och nu ska jag bara vänta på att han kommer tillbaka hit så att vi kan gå ut och käka sen efter middagen blir det gymmet. ♥️