Okategoriserade

Ledsen dag

Halv elva är klockan och jag ligger åter igen i sängen efter en väldigt trött och lång dag. Jag har varit väldigt ledsen idag och inte haft varken lust eller energi till någonting. Jag har även känt mig väldigt illa behandlat och lurad av en person vilket även det har vart en stor anledning till mitt oerhört dåliga och ledsna humör. Nu fattar säkert inte ni någonting av detta men om jag säger att jag bara är feeett trött på att bli lekt med och få falska förhoppningar så förstår ni säkert lite bättre. Tänker dock inte gå in på det mer än så för jag är som sagt ganska ledsen över detta just nu.

Så det blev en dyster dag för min del med lite tårar här och där men jag hoppas iallafall att jag kommer kunna sova hela natten nu utan problem och att jag får en bättre dag imorgon med mer energi och uatan sorgsna miner. Nu ska jag dricka upp min Cola Zero samt kolla klart på PH så hörs vi imorn, puss♥️