Okategoriserade

Drygare finns inte

Gokväll på er.

Jag sitter just nu i köket och har fått i mig lite ”mat” efter ett benpass på gymmet och nu ska jag snart hoppa in i duschen. Dagen har varit bra och jag har fått en hel del gjort. Jag och far var bland annat iväg och röstade och sedan har dagen bara flutit på. Jag hann både tvätta och städa under förmiddagen sedan var jag hem en vända till J där vi drack kaffe och tjitt tjatat lite och sedan var jag in på Hemköp en vända och handlade. Nu under kvällens gång har jag bara gymmat samt hängt lite tvätt, ikväll är det ju valvaka så jag ska försöka hålla mig vaken fram tills dess hade jag tänkt men sen efter det blir det sängen för min del och tagga inför skolan imorgon och jag hoppas verkligen att jag kan få någorlunda med sömn inatt då Iris just nu löper och jag tror nog inte att det finns någonting mer drygt än när hon gör det (ni som har honkatt vet vad jag menar)

Så det lite ifrån min dag och nu blir det som sagt dusch sen bara mys i soffan. Här kan ni förresten se mina nya tights från Gymshark som jag är helt kär i just nu, visst är dom snyga? 😍