Okategoriserade

Lätt att fastna

Godmorgon på er alla fina!

Jag sitter ute på balkongen just nu i morgonsolen och håller på att försöka få i mig lite frukost samt redigera lite bilder, jag har så himla lätt att fastna i redigeringen av bilderna ibland då jag tycker att det är så kul att leka runt med alla olika format och färgredigeringar som finns haha. Hur som haver så är det frukost nu som består av hemmagjord rabarberkräm med lite granola och blåbär samt 2 kokta ägg och till det en kopp kaffe. Imorse när jag vaknade så var jag på klart bättre humör mot vad jag var igår och jag hoppas att mitt goda humör kan hålla i sig, dock så har jag fortfarande lite ont i huvudet men tänker att morgonkaffet säkert kan hjälpa mig bota det. Förövrigt kommer det nog inte hända så mycket idag, det är ju söndag så det blir nog endast en hemmadag med lite städning skulle jag tro och uppladdning inför en ny vecka.

Hoppas att ni alla får en riktigt fin söndag iallafall. Nu ska jag äta upp detta sen starta dagen, puss♥️