Okategoriserade

Spydde blod

Godmorgon på er.

Jag sitter just nu och har ätit lite frukost som bestod av 2 kokta ägg samt druckit en kopp kaffe till det.

Min natt har inte varit den roligaste då jag igår vi 9 tiden kom in till akuten i Västerås, jag hade nämligen spytt blod under kvällen så far och jag åkte därför in och vi var inte hemma igen förens närmare 02 inatt. Dock hittade dom inget fel på mig så det kan ha varit bara ett kärl i halsen som spruckit men deklaration att man blir rädd när man dels spytt blod och sen får ont i magen på det.

Nu idag är det iallafall skola och jag blir snart hämtad av T och sen åker vi mot Arboga där vi har dagens och förmiddagens första lektion i Akutsjukvård. Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket mera för hon kommer alldeles strax och hämtar mig men ville passa på att visa er mina andra tights också som jag fick hem ifrån Gymshark i fredags. Jag har redan 2 par av dessa men tycker att dm är så himla sköna och bekväma så jag kände att jag bara behövde ett par nya av dessa haha.

Hoppas att n8 alla får en riktigt fin måndag och en bra start på veckan så hörs vi senare. Puss♥️