Okategoriserade

I don’t give a fuck

Godförmiddag på er.

Kvart i elva är klockan och jag sitter utslagen i soffan och håller på att somna då jag just ätit lite (jag blir alltid så himla trött när jag fått i mig mat pågrund av att min kropp inte är *van* vid att få behålla maten)

Nu under förmiddagen så har jag vart på riktigt *i don’t give a fuck humör* men så nu har jag bara börjat känna mig mer och mer nedstämd över de som inträffade igår kväll. Jag hatar verkligen att bråka med andra som betyder mycket för mig och det gör mig verkligen ledsen att bara bli taget förgivet hela tiden. Men samtidigt är jag precis som jag skrev igår ändå stolt över mig själv att jag ändå har kraft att sätta mig själv i första hand och kunna sätta ner foten.

Men nog om det, idag ska jag först och främst nu försöka att inta somna och sen försöka plugga lite. Vid klockan 2 skulle även pappa komma förbi så jag funderar på om jag ska köpa hem lite fika eller om jag kanske ska bjuda ut honom på en fika på stan, det kan ju vara ganska mysigt.

Hoppas att ni alla har en fin tisdag nu så hörs vi senare, puss♥️