Okategoriserade

Ett brev till pappa

Godmorgon på er.

Idag är det en väldigt väldigt trött tjej som sitter här. Natten har varit hemsk och jag har knappt fått sovit mer än 3 timmar pågrund av att dels Iris har åter gen hållit mig vaken men också för att jag haft sån fruktansvärd huvudvärk vilket jag fortfarande har. Nu under förmiddagen så har jag samt några ifrån klassen vart iväg till Nordlund och fixat lite inför vårat gymnasiearbete som vi ska ha imorgon men annars har jag inte hunnit med så mycket mera än så länge. Klockan är ju heller inte så mycket heller men det som står överst på att göra listan nu är först och främst en dusch då jag måste tvätta håret. 

Vad bestod gårdagen av då? Igår så hade jag pluggdejt med 2 klasskamrater, vi gjorde några studieuppgifter och när vi sedan var klara så följde jag med T på en skogspromenad vilket var super mysigt. Framåt eftermiddagen skrev jag sedan ett brev till min käre far där jag förklarade för honom om allt, verkligen allting om mina ätstörningar och mitt mående, om mina tankar som jag haft senaste tiden och vad han som förälder kan göra för att stötta mig. Anledningen till att jag valde att skriva detta till honom och inte säga det face to face är för att det skulle vara väldigt jobbigt för mig så att jag då fick skriva ner det till honom på papper istället kändes bättre. Jag försöker ju att vara så öppen av mig som möjligt här på bloggen om mitt mående men en del saker är även för mig för privata att dela med sig av tyvärr. Lite senare på kvällen kom sedan J över och hämtade Lilo och därefter rullade jag mot gymmet där jag körde ett benpass på 40 minuter innan jag sedan gick hem och slängde mig i soffan resten av kvällen.

Så det var lite om vad som hände igår och nu hoppas jag att min huvudvärk snart kan släppa så att jag kan bli på lite bättre humör. Hoppas att ni alla har en fin torsdag så länge så hörs vi sen, puss♥️