Okategoriserade

Byta miljö

Godmorgon på er alla fina.

Så var det söndag idag och jag sitter just nu ute hos far och dricker lite morgonkaffe samt lyssnar på musik.

Imorse när jag vaknade vid 07 så kände jag att jag behövde komma hemifrån lite och byta miljö så det enda jag gjorde när jag kom upp ur sängen var att dra på mig kläder sen knata hit till Macksta. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag men att plugga vore ju kanske inte så dumt då jag inte fick någonting gjort igår, jag försökte verkligen att läsa i böckerna igår men koncentrationsnivån är just nu i botten tyvärr så lite av den anledningen till att jag gick hem till pappa här under morgonen för jag brukar alltid kunna plugga när jag är här.

Så ett försök till plugget nu sen får vi se vad som händer resten av dagen, jag har god lust till att gå ut och fota lite så jag kanske tar mig en tur sen när jag har gett studierna en chans.

Hoppas att ni alla har en riktigt fin söndag nu iallafall så hörs vi sen, puss♥️