Okategoriserade

Beauty Circus

Så var man hemma igen efter en väldigt kort skoldag och nu sitter jag och väntar på min käre far då Vi ska åka och köpa en present till min systerdotter som fyller år imorgon. Nu när jag kom hem så hade jag fått hem månadens box från Glossy som ni kan se här ovan vad månadens box innehöll, jag är lika nöjd som vanligt över boxen som jag är varje månad och tycker att det alltid är lika spännande att få hem dessa varje månad haha.

Jag har fortfarande inte lyckat sova någonting sen 02 inatt och tröttheten börjar ta in rätt hårt på mig just nu men jag måste hålla mig vaken i några timmar till då jag som sagt snart ska åka iväg och köpa present samt handla lite inför ikväll då att jag ska bjuda far på middag och ikväll hade jag åter gen tänkt göra gryta. Jag hade även tänkt hinna iväg till gymmet ikväll men helt ärligt är jag på tom för tröttnför det tror jag haha.