Okategoriserade

Vända till det bättre

Godmorgon på er.

Måndag idag då och ny vecka. Jag ligger just nu i sängen och har lämnat in lite skolarbete till min lärare som jag gjort här under natten när jag inte kunnat sova men ska snart ta mig upp och äta lite frukost hade jag tänkt, eller iallafall ge det ett försök.

Förmiddagens lektion kommer jag att skippa idag då jag dels vart vaken hela natten och dels för att min huvudvärk ej vill släppa, dessutom har jag gått igenom det kapitel som vi ska nu under förmiddagen och även gjort de studieuppgifter som ska göras så förhoppningsvis kan jag somna med gott samvete även fast jag inte går på förmiddagens föreläsning. Annars idag så är det gymnasiearbete samt etik som jag har fast dom lektionerna börjar inte förrän efter lunch och fram tills dess hoppas jag att jag har fått sova några timmar.

Förlåt om det har blivit lite kortare inlägg nu senaste dagarna men jag har helt ärligt känt mig ganska off sen mötet hos psykologen i fredags men förhoppningsvis kommer snart mitt humör att vända till det bättre. Hoppas iallafall att ni alla får en fin måndag samt en bra start på denna vecka, puss på er.♥️