Okategoriserade

Blod och ledsamhet

Godmorgon på er ifrån en ganska utslagen tjej.

Ligger just nu i sängen efter att ha vart upp och ätit lite och nu håller jag snart på att somna igen. Jag vars så fruktansvärt dum och vägde mig här nu när jag vaknade och såg att jag har gått ner nästan 1kilo igen så just nu är jag rätt ledsen för jag trodde arr jag var påväg upp igen i vikt så att nu se att jag gått ner ännu mera gör mig bara deppig. Känner mig iallafall super trött just nu vilket jag blir så fort jag fått i mig mat och just nu hjälper inte ens kaffe mot tröttheten och då somnade jag ändå vid tio igår och sov ända till 05;30 så jag borde inte vara så trött men så fort magen får börja jobba blir jag trött och frusen av mig.

Middagen med pappa igår gick iallafall bra och jag gjorde en köttgryta gjord på hjort och grytbitar samt kantareller och champinjoner och till det åt vi potatis. Jag gjorde en rejäl tabbe när jag skulle skära brödet och skat mig i tummen men annars förutom det så blev det en lugn middag. Efter middagen så åkte pappa sedan hem och jag drog iväg till gymmet för att göra en sista kraftansträngning innan jag sedan gick hem och däckade totalt, kanske inte så konstigt då jag hade vart vaken i 19 timmar haha.

Vad händer idag då? Idag blir det åter igen en dag med mycket att göra. Jag och far ska iväg nu under förmiddagen till Västerås då vi ska fortsätta jakten på en present till min systerdotter samt att vi ska äta lunch och sedan vid klockan 1 ska vi till dietisten och vad vi ska prata om det har jag ingen aning om. Sen ikväll är det middag på Olerys då vi ska fora min systerdotter vilket säkert blir jätte mysigt. Så det är dagens lilla schema och jag funderar faktiskt på just nu om jag ska försöka sova någon timme till innan pappa kommer ch hämtar mig så jag slipper vara en zombie under dagen.

Hoppas att ni alla får en fin tisdag så länge så hörs vi sen, puss♥️