Okategoriserade

Hållt igång

Sitter just nu i sängen men ska strax börja göra mig iordning för om ca 20 minuter ska jag och far gå ner till Olerys där vi ska där vi ska träffa resten av familjen för middag och lite firande av min systerdotter.

Det har varit en väldigt lång dag hitills och när far och jag var hemma igen efter Västerås så hade jag tänkt att jag skulle hinna vila lite men har tyvärr inte hunnit det. Hos dietisten gick det iallafall bra och jag fick massa bra råd av henne som jag ska testa nu kommande månaden, vi bestämde även att vi ska ses en gång i månaden vilket känns bra. Dock så märkte jag flera gånger u det vårt samtal att jag inte riktigt orkade lyssna då det var väldigt mycket att ta in och även för att jag var så fruktansvärt trött efter lunchen på Ikea men det kändes ändå bra att få komma dit. Far och jag var även in på lite andra butiker när vi ändå var i Västerås så jag har ju hållt gång hela dagen så att jag är trött är kanske inte så konstigt haha.

Nu blir det som sagt middag med familjen men jag vet dock inte vad jag ska ha på mig, är lite sugen på klänning men vet ej om det kanske blir för kallt, kanske lika bra att ta långbyxor eller vad säger ni?