Okategoriserade

Ensam och ledsen

Den här dagen har vart en av veckans mest påfrestande och jobbigaste dagar. Den har var jobbig för att jag varit ensam. Den har vart jobbig för att jag inte har fått i mig nå mat. Den har vart jobbig för att jag har haft huvudvärk hela dagen. Den har vart jobbig för att jag varit trött och orkeslös. Den har vart jobbig för att jag gått ner i vikt. Den har varit jobbig för att jag har gråtit och vart ledsen….

Förlåt för detta oerhört dystra inlägg men jag är bara så fasligt trött på att må dåligt och vara sjuk just nu. Jag vill bara kunna få en bra relation till min kropp igen och slippa ha mina ätstörningar och depression, tro mig jag vill och jag önskar att jag kunde skriva om hur oerhört bra livet är och även kunna berätta mina förgyllda dagar men tyvärr så är mitt liv just nu ganska mörkt och om jag ska vara ärlig så är jag just nu väldigt väldigt trött på livet rent allmänt….