Okategoriserade

Faktan om Pauline

För några dagar sedan så fick jag ett meddelande från en tjej som skrev och frågade mig om jag inte kunde skriva ett inlägg om mig där jag berättar lite om vem jag är. Jag tänkte att ni, mina läsare vet ju redan allting om mig i princip men så kom jag även på att jag fått en del nya läsare så därför tänkte jag i detta inlägg göra som en Q&A.

Mitt namn är Pauline Pöivi Christina Enoksen, jag är en 24 årig tjej som just nu studerar sista terminen till undersköterska på komvux i Köping där jag för övrigt är född och uppvuxen. Jag är 153cm lång och halv norsk och halv finsk.

Jag är en oftast ganska glad och sprallig tjej som älskar när det händer saker runt om mig men för ungefär ett år tillbaka insjuknade jag i Anorexia och Bulimi vilket även har lett till att jag har depression. Allt detta pågrund av att jag gått igenom väldigt mycket i livet, dels att mina föräldrar dog när jag var liten och även adoptivmor som gick bort för ca 2 år sedan i cancer vilket jag inte har bearbetat. Jag har även har även haft väldigt mycket annat här i livet som bland annat mobbig, kärlekskriser, arbetslöshet, problem i skolan och även en hel del bråk med dels familj men även vänner, just bortgången av mina föräldrar är dock det som har tagit hårdast på mig.

Ni nya läsare kommer märka ganska snabbt att jag är väldigt öppen av mig här på bloggen angående mitt mående och just just mina ätstörningarär som jag kämpar dagligen emot, just nu som hjälp mot mina sjukdomar är jag inskriven på ätstörningsenheten i Västerås där jag träffar psykolog samt läkare och dietist minst en gång i veckan och förväntas även vara inskriven en ganska lång tid framöver då jag vill bli helt återställd.

Jag bor som sagt i Köping i en bostadsrätt på 74 kvadratmeter inne i stan, vissa av er tycker säkert att det är mycket för en som bor själv men då jag är uppvuxen ute på landet så tycker jag att detta är perfekt lägenhet för mig och skulle absolut ine kunna tänka mig att bo mindre haha.

Jag har just nu 2 katter som heter Iris och Lexi. Iris är en bondkatt på 3 år och Lexi en Norsk skogkatt som inte ens är året ännu och Lexi har även inte bott så länge hos mig än då jag fick henne i slutet av juli. Lexi har även tävlats och kommer förmodligen att fortsätta tävlas med i utställning och tanken är även att hon ska även få bli mamma när tiden är inne.

För övrigt så ligger mina intressen väldigt mycket i att fota, redigera bilder, vara med mina vänner och familj. Jag lever även en hel del på gymmet vilket jag under det senaste året kanske har gjort lite för mycket, det är ju inte så bra att tråna så hårt när man har svårt med maten men då gymmet är något jag inte kan ge upp så är det väldigt svårt att hålla sig borta. Träningen förövrigt har jag varit insatt i ungefär 4 års tid och höll även på under en period att utbilda mig till PT men som jag tyvärr hoppade av pågrun av olika orsaker, detta är något jag ångrar idag att jag hoppade av för jag älskar verkligen allt som har med träning och hälsa att göra.

Mina framtida mål just nu ligger i att jag ska studera denna termin ut och bli klar som undersköterska, därefter har jag ett delmål att studera vidare till sjuksköterska men det långsintiga målet ligger just nu på att bli barnmorska eller ambulanssjukvårdare. Dock är det en väldigt lång väg att gå och just nu vet jag inte ens om jag kan gå klart denna termin till blivande undersköterska pågrund av mina ätstörningar men jag tycker ändå att det är viktigt att man har mål här i livet.

Så det var ett litet inlägg om mig och vem jag är som person, jag hoppas att jag fick med det viktigaste. För övrigt så mår jag tyvärr ännu inte bra och idag kommer jag nog att spendera denna dag i sängen skulle jag tro.

Hoppas allt är fint med er iallafall och att ni har en jätte fin söndag, puss.♥️