Okategoriserade

Något bättre

Jag är åter igen tillbaka i sängen efter denna dag med ett något bättre humör. Som jag skrev i föregående inlägg så har jag inte mått så jätte bra idag heller och har inte haft lust till att göra så mycket utan det har mest bara blivit en mysdag hemma förutom att far och jag var ut och käkade här på kvällskvisten vilket var super mysigt.

Imorgon så är det ju måndag och skola för min del så jag ska kliva upp vid 07 hade jag tänkt för vid kvart i 8 ska klassen samlas utanför akuten här i Köping då vi ska på studiebesök vilket jag tror kan bli väldigt intressant och lärorikt. Vad som mer händer imorgon vet jag tyvärr inte Just nu utan tar dagen lite som den kommer men jag hoppas att det blir en bra dag iallafall och en bra start på denna vecka.

Nu ska jag hur som haver dricka upp min cola sen kolla lite youtube innan jag ska sova så hörs vi imorn, puss.♥️