Okategoriserade

En kall natt

Godmorgon alla fina.

Klockan är snart 06 och jag har just duschat och ligger just nu i sängen och lurar en stund innan jag ska upp och ta mig mitt morgonkaffe samt ta en huvudvärkstablett då min huvudvärk åter igen är tillbaka. Jag har inte fått sova så mycket inatt då jag har varit väldigt kall och frusit i princip hela natten och även för att jag vart hungrig. Idag är det iallafall tisdag och vid tjugo över 8 ungefär blir jag hämtad av klasskamraterna då vi ska åka mot Arboga och lyssna på en föreläsning som en sjuksköterska ska hålla i. Jag har faktiskt mina funderingar på om jag egentligen ens borde gå på den då jag inte fått sova sådär jätte mycket inatt men tänker att det ändå kan vara intressant att gå på den även fast jag kanske inte orkar lyssna på allt.

Hur var dagen efter att jag kom hem igår då? För er som läste inlägget jag skrev igår så vet ni om att jag var ganska ledsen för det som hade hänt under förmiddagen och det enda jag gjorde resterande tid av eftermiddagen var att ligga i sängen och vila. Under eftermiddagen sen så kom min käre far förbi för att ta en titt på min diskmaskin som av någon konstig anledning vägrade fungera och pappa kunde heller inte förstå vad felet var så nu måste jag ha hit en elektriker för att ordna den också, känns ju just nu som att jag bara har otur hela tiden med allting haha. Så diskmaskinen sönder allafall och när pappa sen hade åkte hem så gick jag till gymmet en sväng, dock inte alls något långvarigt pass igår för jag hade bara fått i mig lunch så egentligen så borde jag inte ens ha gått och tränat men men.

Hoppas iallafall att ni alla får en fin fin tisdag, nu ska jag upp och ta mig mitt kaffe så hörs vi sen, puss.♥️