Okategoriserade

Hamnade på psykakuten

Igår blev dagen inte alls som jag hade föreställt mig att den skulle bli. Dagen startade med föreläsning i Arboga och slutade i Västerås på psykakuten. 

Efter föreläsningen som hölls på förmiddagen så kom min lärare fram till mig och frågade hur jag mådde, jag visste inte riktigt vad jag skulle svara då jag var helt tom i huvudet pågrund av att jag varken hade fått äta eller sova på 2 dygn vilket jag även berättade för min lärare. Min lärare tyckte även att jag var väldigt varm vilket jag tyckte var konstigt för jag frös jätte mycket vilket jag även hade gjort under hela morgonen och med hjälp av mina fina klasskamrater så förklarade vi hur läget kring mina ätstörningar just nu är varav min lärare då tar insiativet att ringa till psykakuten i Västerås åt mig för att jag skulle få komma in så fort som möjligt. När min lärare sedan hade ringt till psyk så fick jag först åka till akuten dit T följde med mig i Köping och ta prover. Jag kände att jag behövde ha någon med mig som kunde prata för mig då jag själv inte är så bra på att prata så då var T snäll nog att följa med mig. Till akuten kom även pappa och när proverna sedan var tagna så fick vi åka till psykakuten i Västerås direkt och där var vi mellan 3 och halv 8 väntan på läkare. 

När vi sedan fick träffa läkare så fick jag förklara hela situationen om allt kring mitt mående och mina ätstörningar, jag trodde att jag skulle få bli inlagd men det slutade med att jag blev hemskickad då läkaren berättade att mina ätstörningar inte är något som kommer kunna gå att lösa över en dag utan att det är någonting som man måste jobba med på längre sikt. Så jag blev hemskickad igen och fick även med mig lite sömntabletter så att jag skulle kunna få sova nu några dagar fram över och herregud vad jag slocknade när jag hade tagit en av dom! Jag tog nämligen en igår när jag kom hem igen och jag däckade totalt och sov mig igenom hela natten och vaknade inte förens pappa stod och pli hade på dörren vid klockan elva idag.

Det kändes iallafall skönt att jag äntligen har fått sova ut nu men jag är fortfarande väldigt seg vilket sköterskan berättade för mig att man kan bli efter sömntabletter så det är väll bara att gilla läget med att jag kommer vara ganska seg nu några dagar när jag tar dessa.

Nu ska jag snart försöka ta mig upp iallafall och göra mig iordning, jag och pappa ska nämligen gå ut ikväll då jag ska bjuda honom på middag. Han har vart så himla snäll mot mig på senaste tiden och verkligen ställt upp för mig så ikväll blir det därför en middag ute. 

Hoppas allt är bra med er och förlåt om detta inlägg var lite knas. Puss♥️