Okategoriserade

Det märks verkligen

Hej på er!

Klockan är snart 4 och jag väntar just nu på att tvättmaskinen ska bli klar samt lyssnar på Alice och Biancas pod har du sagt a får du säga b. Den här dagen tycker jag har gått så sjukt fort pågrund av att jag sov fram till halv tolv tack vare sömntabletterna som jag tar just nu och hade jag inte vaknat av att jag var så sjukt kissnödig så tror jag nog att jag hade kunnat sova fortfarande för jag blir verkligen heeeelt utslagen av dom haha. Så jag har inte hunnit med sådär jätte mycket idag, jag har vart ner och handlat med pappa samt hämtat ut min nya mobil som kom idag (iPhone 7+) och även lite tillbehör ifrån Ideal of sweden.

Jag lämnade ju in min gamla iPhone på lagning förra veckan och då den dessvärre var så trasig så fick jag nu en helt ny nu i samma färg och prestanda som min gamla vilket känns skönt och det känns skönt att även äntligen ha en mobil igen och kunna vara kontaktbar och uppkopplad. Jag har inte tänkt på det innan min mobil gick sönder vilket behov man verkligen har av sin mobil och det är nästan läskigt att man just har ett sånt behov av mobilen i dagen samhälle. Det är ju liksom så mycket mer man gör på mobilen idag än att bara ringa och det märks verkligen.

Nu ska jag iallafall lyssna klart på detta poddavsnitt sen hänga tvättt och därefter röra mig mot gymmet. Hoppas att ni alla har en jätte fin torsdag så länge så hörs vi sen, puss.♥️