Okategoriserade

Kommer bli tomt

Klockan är 01:32 just nu och jag har nyss tagit mig en sömntablett då jag ännu är pigg och inte kan sova.

Min kväll bestod av förs ett gympass där jag körde dels rygg och axlar men även lite ben och sedan när jag var klar med passet så mötte jag upp J och vi åkte iväg och käkade samt tog oss en kaffe på Max. När jag sen kom hem så tog jag mig en dusch och la mig i sängen och här har jag legat nu och glott film och youtube och bara väntat på att bli trött så att jag kan få sov vilket jag nu snart förhoppningsvis blir av tabletten. Lexi har legat här bredvid mig i flera timmar också och myst med mig, hon är verkligen en myskisse delux. Någonting roligt som händer denna helg är att Lexi ska få åka iväg på sin andra tävling och denna gång hålls tävlingen i Falun så imorgon kommer Lexis uppfödare och hämtar henne sen får jag hem henne igen på antingen söndag eller måndag igen så nu myser jag gärna så mycket som möjligt med henne för jag vet ju hur tomt det blir när hon åker och hur mycket jag kommer sakna henne.♥️