Okategoriserade

Klagomål

Hej på er.

Kvart i tolv är klockan just nu och jag sitter i soffan med mitt ”morgonkaffe” och kollar på lite tv. Idag är jag inte alls nå pigg utan bara trött samt har ny i huvudet. Jag lyckades sova iallafall 5 timmar inatt men tyvärr är min aptit som bortblåst idag och jag har därför inte fått i mig annat än 1 kopp kaffe här under förmiddagen.

Middagen med familjen igår var iallafall mysig, papa stod för matlagningen och barnen bjöd sedan på hembakats muffins, det blev rätt sent då vi satt och pratade ett tag efter middagen och jag tror att klockan var närmare tio innan jag var hemma igen och då gick jag bara och la mig och kollade på film innan jag lyckades somna. Jag fick även en hel kasse igår med Modifast olika produkter av min syster som jag ska kunna ta av de dagar (som idag) som jag inte känner för att äta eller har någon hungerkänsla och det positiva med dessa är att då får jag i mig näringen jag behöver utan att känna äckelkänsla av att ha något i magen då det är flytande form. En helt klart lyckad kväll iallafall, jag älskar verkligen att umgås med familjen och passar gärna på så mycket som möjligt då vi inte ses så ofta. 💕🌸

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen sen hänga lite tvätt. Lite senare idag kommer far hit och kollar på min fläkt då grannen har kommit ht och klagat på att det osar inne hos honom när jag lagar mat även fast jag har fläkten på så far ska kolla på varför det gör det sen hoppas jag även på att få ett resultat från dagens utställning för Lexi. Igår vann han EX 1 i sin klass och NOM så jag väntar just nu med spänning på hur det går för henne haha.

Hoppas att ni alla har en fin söndag iallafall och redo för en ny vecka imorn, puss♥️