Okategoriserade

Ha dom åtskilda

Godmorgon på er alla fina!

Kvart över 6 är klockan och jag sitter just nu i soffan och försöker få i mig lite frukost samt ser på lite tv. Halv 4 vaknade jag inatt och har vart vaken sen dess, fick iallafall 3 timmar sömn och har iallafall försökt att plugga. Egentligen så behöver jag inte plugga då jag inte har något krav på mig att göra tentan idag då min lärare själv bett mig lägga plugget åt sidan just för tillfället pågrund av mitt mående men jag känner endå att jag vill ge tentan en chans och jag vet ju själv att det inte spelar någon roll hur mycket jag än läser såhär innan provet för inget kommer fastna iallafall men att göra tentan nu skulle endå kännas bättre för då ser jag dels vad jag lärt mig och jag slipper få skuldkänslor över att bara ha gett upp och struntat i den.

Så pluggat har jag gjort till och från både igår kväll och inatt, igår fick jag även hem Lexi igen och hon är mer gosig än någonsin. Jag trodde att hon skulle vara tillbaka dragen av sig nu när hon kom hem som efter förra utställningen men direkt när hon kom ut ur buren här hemma så ville hon bara upp i famnen och mysa med mig. En sak som jag dock har uppmärksammat är att Iris som åter igen nu löser har börjat jagat Lexi och jag vet inte om det beror på att hon löper eller vad det kan vara men hon flyger liksom på henne och Lexi säger heller inte ifrån så just nu har jag dom åtskilda från varandra vilket jag tror att jag kommer ha tills Iris slutar löpa.

Hur som haver så ska jag iallafall försöka få i mig gröten nu sen läsa lite mer innan jag blir hämtad av klasskamraterna. Hoppas att ni alla får en fin måndag så hörs vi sen, puss♥️