Okategoriserade

Jag fick en dipp

(Från helgens utställning med Lexi)

Gokväll på er.

Jag ligger just nu i sängen och ska väll snart försöka äta någonting igen och sedan bege mig mot gymmet och köra lite ryggövningar. Dagen har varit ganska lugn och jag mådde ganska bra fram till efter lunch när jag helt plötsligt fick en dipp och började dels frysa väldigt mycket samt blev väldigt trött och illamående efter lunchen på subway. Efter förmiddagens prov bestämde nämligen jag samt mina 2 klasskamrater oss för att äta ute innan vi åkte tillbaka mot Köping och då fick det bli Subway, dock valde jag en sallad då jag kände att en macka skulle bli väldigt mycket för mig men den var god den med. Så när vi kom tillbaka till Köping så blev jag avsläppt hemma då jag dels skulle hinna göra lite ärenden på stan men redan efter att jag hade blivit avsläppt så började jag må illa och började frysa så det blev bara hem för min del och lägga sig och sova ett tag. Pappa var även förbi en sväng och fixade lite här i lägenheten men annars har inget märkvärdigt under dagen hänt.

Nu är jag åter igen pigg iallafall och ska som sagt ta mig lite och äta sen bege mig mot gymmet innan jag går hem och kryper ner i sängen för att kolla på nya säsongen av ex on the beach innan jag ska sova vilket jag hoppas att jag får göra bättre inatt för det behöver jag just nu.♥️