Okategoriserade

Den opopulära

Hej på er alla fina.

Så var det tisdag och jag sitter just nu i soffan med kaffet i högsta hugg och kollar runt lite inne på Kitchentime vilket för övrigt är en livsfarlig hemsida för alla som tycker om matlagning då dom har väldigt brett utbud av mycket snygga samt praktiska redskap, maskiner och tillbehör till köket. Jag har nämligen kommit över ett par stekpannor där inne som jag såååå gärna vill ta hem ifrån CTX, dels för jag just nu bara har en enda fungerande stekpanna och dels för att dessa pannor ifrån CTX ska vara av väldigt hög kvalitet och fått bra recensioner, sen har jag ju även hittat lite annat kul också men stekpannorna är något jag verkligen suktar efter just nu.

Idag iallafall blev jag väckt av Iris redan vid 04 då hon ännu löper och av någon konstig anledning ska till att börja skrika mitt i nätterna så 04 till 07 var jag vaken och sedan lyckades jag att somna om igen fram tills att klockan var tio så min sömn är ju åt helvete just nu tack vare Iris så just nu är hon inte alls populär här hemma. Som tur är jag jag inga planer idag, det enda som kommer hända är nog att jag kanske ska åka och handla med far och sedan gymma ikväll men annars har jag ingenting på att göra listan idag vilket är skönt. En sak som jag dock ska göra är att läsa igenom kärlek oliver och timjan för att få lite inspiration till olika maträtter som man kan laga och som är nyttiga, har nämligen känt det nu senaste dagarna att lite inspiration kan behövas och denna bok har jag inte ens kollat igenom någon gång utan den har bara stått i hyllan i 3 års tid så kanske är på tiden att kolla igenom den eller vad säger ni? Haha.

Hoppas att ni alla hur som haver har en fin tisdag, nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen ser vi vad som händer under dagen, puss♥️