Okategoriserade

Vill jätte gärna

 Godmorgon alla fina.

Klockan är snart 9 och jag ligger i sängen  och fryser efter att ha fått i mig lite frukost som bestod av gröt med granola, hallon och även en bar ifrån Modifast.

. Idag har jag lite mer på agendan som ska göras och jag har även lite beslutsångest då jag har en tid hos frissan idag men inte bestämt mig för om jag ska gå dit eller ej. Tanken isåfall om Jag går dit är att färga min utväxt och fortsätta processen mot mit vita hår som jag vill ha men jag känner mig samtidigt ganska snål just nu och vet inte om jag vill lägga pengar på det haha.

Vad som mer händer idag är att jag ska iväg till psykiatriska mottagningen vid klockan 1 där jag ska träffa en läkare angående mina ätstörningar men mer än så vet jag inte vad jag ska göra där. Jag hoppas bara att jag slipper provtagningar just nu för nu har jag gjort det 3 gånger under dom senaste 2 månaderna och när man är nålrädd är det inte precis så att man hoppar av förtjusning när man måste ta det haha.

Så det är dagens planer hitills iallafall, jag hoppas att ni alla får en fin onsdag så hörs vi senare, puss♥️