Okategoriserade

Ledsen kväll

Godkväll på er.

Jag ligger i sängen just nu då jag är helt slut efter denna dag.

Mötet hos psykologen tog verkligen all min kraft idag och jag har vart ganska nedstämd efter det, far och jag var in en snabb vända på Mediamarkt påvägen hem för att kolla efter lite grejer som jag behöver men tyvärr hittade jag i get som jag tyckte passade. När vi sen var tillbaka i Köping följde jag med far hem till honom där jag trodde att jag skulle stanna hela kvällen men redan efter en timma att vi kommit hem så skrev en tjej att hon ville hämta 2 lådor så då var det bara till att åka hem från far och upp på vinden och sedan vänta på henne. När jag sedan hade fått lådorna lämnade så tog jag mig bara en dusch och sedan har jag bara legat här i sängen och sovit fram och tillbaka.

Vad som gjorde mig så nedstämd idag var att min psykolog började tala om att det kanske vore det bästa om jag blev inlagd i några veckor på behandlingshem eller kanske möjligen bli sjukskriven för dagvård i cirka 5 månader och även fast jag vet att det bara är för mitt eget bästa så kan jag inte rå för att känna mig ledsen och skamsen över att det har gått så långt att man ska behöva vidta sånna åtgärder. Så just nu är jag ganska ledsen, inte har jag fått i mig nå mat idag heller så jag ska väll försöka få i mig någonting om det går sen sova.

Hoppas iallafall att ni alla har haft en fin torsdag, puss och godnatt♥️