Okategoriserade

Pauline hör du röster?

Morn på er!

Elva är klockan just nu och jag har precis gjort ordning lite frukost som jag ska försöka få i mig innan jag ska göra mig klar för att åka till enheten i Västerås. Jag ska nämligen träffa min psykolog och gå igenom veckan med honom samt förra veckan vad som hände på psykakuten och hur mötet hos psyk här i Köping gick igår. Jag var ju iväg igår till psyk här i Köping men om jag ska vara ärlig så förstod jag inte riktigt poängen med mötet då läkare endast frågade frågor som alla andra redan gjort till mig så som om jag hör röster, ser saker eller är destruktiv. Det enda positiva och som jag kände att jag fick någonting ut av mötet var att läkaren skrev ut sömntabletter till mig som jag sedan hämtade ut.

Förövrigt så bestod inte gårdagen av så mycket. Jag var mestadels hemma och pluggade lite och sedan ner en sväng på stan, avstod ifrån frissan gjorde jag också då jag blev väldigt snål av mig även fast jag väldigt gärna vill ha bort min utväxt och jag har råd så tänkte jag att jag hellre kan stoppa undan dom pengarna till kanske mina efterlängtade stekpannor som jag så gärna vill ha just nu. Jag var även ner på gymmet igår och körde ett ben och rumpapass och sedan när jag kom hem igen vid 9 tiden så tog jag en sömntablett och sedan gick jag direkt och la mig och sov ända fram tills nu vilket är helt galet haha.

Så planen nu är att nu göra mig klar för att åka till Västerås sen träffa psykolog och sedan får vi se vad som mer händer under dagen lopp, skulle egentligen behöva hitta ett nytt fodral till min iPad så jag kanske ska fråga far lite snällt om vi kan svänga förbi Erikslund efter mötet då vi ändå åker förbi det påvägen hem.

Hoppas iallafall att ni alla har en fin torsdag, nu ska jag få i mig detta så hörs vi senare puss♥️