Okategoriserade

Gör ont

Godmorgon alla underbara.

Så var det lördag idag ch jag sitter just nu i soffan och försöker få i mig en kopp kaffe så att min huvudvärk ska försvinna. Idag fick jag sova ända fram till halv elva tack vare mina sömntabletter så jag har inte hunnit med någonting här under förmiddagen. En sak angående dessa sömntabletter som jag tar just nu är att man kan känna sig bakis dagen efter att man tagit dom och även ha huvudvärk och idag känner jag verkligen av det men jag hoppas verkligen att det släpper snart för vid klockan 1 idag är det kalas som gäller för 3 av mina systerdöttrar så det blir antagligen fullt ös nu på eftermiddagen med hela tjocka släkten haha.

Vad hände igår då? Igår hände egentligen ingenting, jag var kvar ute hos pappa och tog det bara lugnt under dagen med film och mys i soffan och sedan åkte han och jag ner och käkade på kvällen, jag orkade dock knappt någonting då jag hade käkat under dagen och jag hade även ont i magen vilket jag fortfarande har och har man ont i magen är det inte det roligaste att äta tyvärr. Jag var även ner en vända på gymmet igår och körde ben och sedan gick jag bara hem, duschade, kollade film och sedan somnade vid tio tiden.

Så det lite smått från gårdagen, kanske inte en sådär jätte rolig dag att berätta om då det i te hände något speciellt men så köandet vara. Nu ska jag iallafall försöka få i mig kaffet sen göra mig klar för kalas så hörs vi sen, puss.♥️