Okategoriserade

ÖVERRASKNING!!

Hej på er alla fina!

Jag sitter just nu i soffan ute hos far efter en fullspäckad förmiddag. Imorse redan vid halv 8 var jag vaken och gjorde mig iordning då jag, mina systrar och deras barn samt respektive hade planerad att åka hem till far för att överraska honom då han fyller år dag så planen var att åka hem till honom, överraska honom med hela familjen och sedan ta ut honom på frukost, så vid halv 9 blev jag hämtad och därefter rullade förmiddagen på med överraskning, frukostbuffe och sedan fika hemma hos far innan alla åkte hem och jag tror nog att pappa om någon blev nöjd över det hela haha.

Så det blev en full dag redan från start idag men nu ska jag nog bara ta det lugnt i soffan och kolla film sen får vi se vad som mer händer idag.

Hoppas att ni alla har en fin söndag iallafall så hörs vi sen, piss♥️