Okategoriserade

Jag hoppades

Hej på er alla fina.

Hoppas allt är fint med er denna måndag. Jag håller just nu på med att laga middag till mig och far samt lyssnar på senaste avsnittet av JLC mellan himmel och jord. Hela den här dagen har varit som en dimma för min del och jag sov ända fram till halv 1 och även fast jag skulle vart hemma hela dagen så gick jag iväg till skolan för att vara med en stund på dagens föreläsning som handlade om demens, jag hade ju hoppats på att jag orkade vara med på hela föreläsningen men efter en timme så gav jag upp och gick åter igen hem och la mig. Som tur är så börjar tröttheten lätta något nu och just nu hoppas jag bara att jag kan få i mig lite av middagen då jag inte ätit något idag pågrund av att det fortfarande gör ont i magen när jag äter.

Efter middagen sen får jag se o. Jag ska iväg till gymmet eller om jag ska bara ska ta en kväll hemma istället, det kan ju vara en bra plan just nu att bara vara och ta det lugnt.♥️