Okategoriserade

Skaka av sig

Hej på er alla fina.

Klockan är några minuter över tolv och jag har just fixat klart lite här hemma. Halv tio idag vart jag väckt av att pappa ringde mig då jag bestämde med honom igår att jag skulle åka med honom och handla idag så när han ringde var det bara upp och hoppa, klä på sig och skaka av sig tröttheten något sen åka iväg och handla. Inatt lyckades jag inte somna förens vid klockan 3 så ni kan ju tro att jag var trött, speciellt efter att man också tagit en sömntablett. När jag sen åter igen var hemma iallafall så packade jag endast in varorna samt tog mig lite kaffe och sedan har jag bara plockat lite samt rensat bland lite papper, jag har även haft en väldigt mammig Lexi efter mig (helt galet vad den kissen tycker om att mysa haha)

En sak som jag glömde helt att berätta om igår var att jag införskaffade mig en ny burk en EAA (Essentiella aminosyro) och denna gång så provade jag en för mig helt ny smak då jag alltid brukar köpa den som har smak av äpple men denna tyckte jag också riktigt mycket om så om ni letar efter en bra och god EAA med hög kvalite så kan jag varmt rekommendera både denna och den med smak av äpple.

Nu hur som haver så ska jag nog bara slå på en film i soffan och kanske sova nån timme eller två då tröttheten börjar komma tillbaka. Hoppas iallafall att ni alla har en fin tisdag så hörs vi sen, puss♥️