Okategoriserade

Ett år sen idag + dagvård

Hej på er.

Idag mår jag tyvärr inte där jätte bra. Jag är trött pågrund av sömntabletterna och även pågrund av att jag inte kunde somna förens vid 4 inatt. Jag fick heller varken sova ut idag eller i mig nå av frukosten imorse då hungern var borta och för vid tio tiden var jag tvungen att gå upp för att sedan bli hämtad av pappa och därefter rulla in till Västerås för möte med psykolog samt sköterska. På mötet idag gick vi igenom denna vecka samt diskutera sjukskrivning och dagvård, min psykolog har sagt det att med tanke på hur jag mått nu den senaste tiden så ser han helst att jag börjar i dagvård och även om jag vet att det vore det bästa för mig så vill jag helst slippa det då jag inte vill släppa skolan och mina studier och min psykolog förstod mig på den fronten så han gav mig nu en veckas betänketid över mitt beslut. Detta är dock inget jag kommer grubbla över just nu för det enda jag vill just nu är att få sova haha.

Efter att vi kom hem igen från Västerås iallafall så åt jag lunch hemma hos pappa och sedan fick jag skjuts hem och här ligger jag nu i sängen med en kopp kaffe och är redo för att somna vilken sekund som helst. En sak som jag även kom på här under nattens gång är att idag har jag vart singel i ett år vilket är helt sjukt för det fick mig att i se hur snabbt tiden verkligen går, nästan för snabbt.

Ikväll får jag hur som haver se vad jag hittar på, jag tror dock bara att det blir en lugn kväll hemma och jag kommer nog inte spendera nå tid på gymmet idag med tanke på att jag är så trött men det återstår att se.

Hoppas iallafall att ni alla har en jätte fin onsdag.♥️