Okategoriserade

Tog en halvtimme

Hej alla fina!

Jag sitter just nu vid köksbordet och har nyss fått i mig lite frukost som idag fick bestå av lite välling med blåbär, hallon, mango och sedan lite honung ringlat ovanpå det. Verkar ju kanske konstigt för vissa nu när jag skriver detta men att få i mig detta tog faktiskt emot och jag var tvungen att sitta i en halvtimme innan jag kunde få i mig det änn fast det knappt var en halv portion och även fast jag var hungrig. Men nu har jag iallafall fått i mig allting och utan ångest över det känner jag mig nu redo för att starta dagen.

Idag hade jag tänkt att först och främst gå till banken för att ordna med id och swish till mobilen då jag inte hunnit göra det än sen jag fick en ny mobil, jag ska även gå förbi djuraffären en sväng för att köpa foder till kissarna och sedan måste jag ringa till försäkringskassan. Lite senare idag kommer även Lexis uppfödare och hämtar henne då det är tävling i helgen igen som Lexi ska delta i och jag hoppas verkligen att det kommer gå så bra som det har gjort på dom tidigare utställningarna.

Så det är lite av dagens planer iallafall, det kommer säkert hända något mera idag men det återstår att se. Jag har sån jäkla träningsvärk idag också då jag tränade ben på gymmet igår och även lyckades mig på en höjning på leg extensions så benen känns som spaghetti idag haha.

Hoppas hur som haver att ni alla har en riktigt fin torsdag nu så hörs vi sen, puss.♥️