Okategoriserade

Myslördag i ensamhet

Gokväll på er.

Den här dagen har varit riktigt riktigt mysig faktiskt och jag ligger just nu i en nybäddad säng med en cola och ska snart slå på en film eller lite youtube hade jag tänkt. Egentligen så skulle jag lätt kunna somna redan nu men det känns lite för tidigt för det och jag vill gärna inte vakna inatt och inte kunna somna om.

Jag har sovit allt som allt 2 timmar sen i förrgår då jag inte lyckades somna förens vid 9 tiden imorse och vaknade igen vid elva så tröttheten just nu är ganska påtaglig om jag ska vara ärlig haha, men jag ska som sagt iallafall försöka hålla mig vaken ett tag till.

Vad har jag gjort idag då? Eftersom att det var sånt himla fint väder ute idag så vart det faktiskt dels en skogspromenad och även ett besök förbi pappa där jag tog en kopp kaffe och samtalade lite med pappa. När jag sen kom hem igen så städade jag endast lite men annars förutom det har jag faktiskt inte alls gjort mycket, inge gym under dagen heller då jag behöver vilodag ifrån träningen just nu efter att ha kört på 5 dagar i rad nu.

Så det var min dag, en helt okej dag endå och nu blir det bara mys och film.♥️