Okategoriserade

Snida planer+ grym kväll

Godmorgon på er.

Halv 7 är klockan och här sitter jag i sängen, fullt sminkad och påklädd och då undrar ni säkert var jag ska. Jag ska ingenstans kan jag säga er för jag har haft nog med äventyr för ett par timmar framöver och just nu väntar endast en varm dusch sen ska jag banne mej sova. Som ni säkert kan förstå så har jag vart ute ikväll och det blev en väldigt spontan utekväll måste jag nog ändå säga för jag låg hemma i min säng och klockan var närmare tolv när helt plötsligt T skrev till mig och vi började snida planer ihop vilket resulterade i att vi hamnade på en hemmafest med massa gött folk och sedan vid 4 tiden när vi kände oss belåtna så drog jag, T och även vår nyfunne vän J till donken. Efter donken sen hade vi sån tur så att S befann sig även han där och han hade inte druckit och hade bil så han i sin godhet körde hem oss alla vilket mina fötter tackar ödmjukast om för fyyyy satan vad ont jag hade i domefter att ha gått till donken i klackskor haha.

Så det blev en rätt så heldelserik kväll med mycket skratt vilket som behövdes, jag var även iväg en vända till gymmet tidigare under kvällen samt iväg och åt på Max med far och systerdotter vilket var super mysigt.

Nu ska jag som sagt ta mig en dusch samt en huvudvärkstablett och sedan bege mig in i drömmarnas riket, puss♥️