Okategoriserade

Får hem henne

My god vad snabbt denna dag har gått. Känns verkligen inte alls som att jag fått någonting gjort idag förutom att bara vaknat, nu är det ju so. Tur var i te så för även fast jag vaknade vid klockan1 idag så har jag fått en hel del gjort. Jag har blad annat vart ner och handlat, tvättat, dammsugit hela lägenheten och även moppat alla golv så lite har jag iallafall fått gjort. Nu kommer snart också Lexi hem efter helgens utställning och vad jag vet är endast att hon vann sin tävling igår och blev åter igen EX 1 men jag vet ingenting om hur dagens tävling gått.

Så nu hur som haver när jag är klar med sysslorna för dagen ska jag bara nu vänta på att få hem Lexi sen kanske smita iväg till gymmet efter det. Jag hoppas att ni alla har en jätte fin söndagskväll så länge så hörs vi sen, puss.♥️