Okategoriserade

Ven är jag till att klaga?

Rosetterna samt medaljen som Lexi plockade hem här under helgen. I lördags vann hon och blev EX1 och i söndags vann hon åter igen och blev EX1 och NOM.♥️♥️

Klockan är närmare tolv och jag ligger ännu i sängen med huvudvärk och trötthet. 4 timmar lyckades jag sova allt som allt inatt vilket är på tok för lite för min del så just nu är jag inte den gladaste tjejen här på jorden, har även inte lyckats få i mig någonting i matväg heller men vem jag är jag till att klaga? Det finns dom som har det värre.

Nu under förmiddagen så har jag som sagt bara legat här i sängen och tagit det lugnt men ska snart göra mig iordning för att masa mig iväg till skolan hade jag tänkt. Jag skippade Arboga och akutsjukvården här nu under förmiddagen pågrund av mitt mående men tänkte att eftermiddagens lektion som endå hålls här i stan kan jag försöka närvar under för även fast jag just nu mår piss och bara vill stoppa huvudet i sanden. Vad jag sedan ska göra efter dagens lektion återstår att se men det blir iallafall ett pass på gymmet ikväll för nu har jag haft uppehåll under helgen från gymmet så idag vankas det därför ett hårt rygg/armpass, jag ska också kanske ta mig en promenad i det fina vädret vilket kanske ckså kan få mig att rensa lite dåliga tankar som jag har men förutom det blir det nog bara en slö dag hemma.

Hoppas hur som haver att ni alla har en fin måndag och en bättre start på denna vecka än vad jag just nu har. Puss🌸