Okategoriserade

Jag har beslutat för att

Hej på er och gokväll.

Hoppas allting är fint med er denna tisdagskväll. Själv så mår jag inte sådär jätte bra just nu då jag dels är ledsen men också för att jag har haft en hemsk dag när det kommer till maten. Idag har jag tagit ett ganska jobbigt beslut och det är något som jag har tänkt på nu under en veckas tid och det handlar om Iris och Lexi och om jag ska behålla dom eller ej vilket jag nu tagit beslutet om att jag ej ska. Jag ska alltså inte ha kvar dom och anledningen till det är just nu mitt mående, jag måste tänka på vad som är bäst för mig just nu och tyvärr så stressar dom mig just nu väldigt mycket. Egentligen så borde jag inte behöva förklara mig när det kommer till mitt beslut då det är mina katter och jag får göra som jag vill med dom men jag vet ju också hur lätt det är för folk att kasta skit på en om inte sanningen sägs.

Så det är iallafall anledningen till att jag just nu är lite nere iallafall. Vad som mer har hänt idag är att jag vart hos psykologen under förmiddagen och sedan vart iväg med far och handlat, det blev även en vända till morfar och sedan här under kvällen ett pass på gymmet.

Nu ska jag läsa lite samt plugga innan jag förhoppningsvis somnar så hoppas jag på en bättre dag imorgon.♥️