Okategoriserade

Jag klarade det!

Alltså på riktigt. Hur kan en katt löpa så ofta som Iris just nu gör?? Hon gör mig galen! Inte nog med att hon ska springa runt här hemma och bröla som en skendräktig ko så ska hon prångt vara i samma rum som man själv är i och vara så nära en som möjligt hela tiden *suck*.

Idag har jag hur som havet haft en till en början ganska dålig dag som började med att jag spillde ut kaffe i sängen, hade huvudvärk pågrund av att jag endast sov mellan 3 och 7 imorse så jag har varit rätt slö idag och endast vart hemma förutom nu under kvällen när jag tog tag i mig själv och slängde iväg mig till gymmet en vända. Under eftermiddagen så ringde även min lärare från akutsjukvården och vi diskuterade lite om hur jag ska göra angående kursen och praktiken som börjar nu på måndag och vi bestämde att jag endå ska försöka göra den vilket känns bra för nu är det verkligen inte lång tid kvar av terminen och sen är jag utbildad undersköterska. Jag fick även reda på att jag klarade första delprovet i akutsjukvård vilket jag ALDRIG trodde att jag faktiskt skulle göra så att få höra att jag nu har klarat det gav mig lite ny energi och boost.

Så dagen började sisådär men slutade ändå bra. Nu ska jag försöka ta mig någonting att äta sen får vi se när jag lyckas somna, puss.♥️