Okategoriserade

Hejdå Lex

​Hej på er.

Hoppas allting är fint med er denna torsdag. Jag sitter just ju i soffan och kollar på lite tv samt bara tar de lugnt innan jag ska iväg en vända till gymmet (om jag orkar). Idag har jag haft en ganska känslosam dag då Lexi nu har åkt tillbaka till sin uppfödare, jag tänker inte gå in på så mycket om mina tankar och känslor kring det just nu utan försöker att bara släppa allting ( hur illa det en låter) och gå vidare även fast det är sjukt jobbigt att jag har lämnat bort henne.

Vad som mer har hänt idag är att jag har vart iväg en vända med far och handlat och far och jag bestämde även att vi ska ta tag i lägenheten nästa vecka så att den bli klar någon gång med tapetseringen, jag har faktiskt lite nya planer på vad jag vill göra med lägenheten nu när jag kommer bli djurfri men dom planerna kan jag ta i ett annat inlägg. Här under kvällen umgicks jag även med J en stund och bara kingade runt lite och sedan käkade vi även på nå så flådigt som McDonalds haha.

Så nu ska jag iallafall försöka masa mig upp ur soffan och bege mig mot gymmet sedan ska jag bara hem och sova tror jag.♥️