Okategoriserade

Få i mig detta nu

Godmorgon alla fina.

Så var det fredag idag och jag har nyss gjort mig lite frukost som jag ska försöka få i mig som idag består av lite välling med granola samt lite hallon och naturligtvis en kopp kaffe på det. Idag ser planerna ut som så att jag ska dels plocka ur mitt vitrinskåp och sedan flytta runt lite möbler här hemma så att far kommer åt att fixa med väggen på måndag. Jag måste också iväg en vända till skolan för att skriva ut lite papper till praktiken och senare ikväll ska jag och far middag ihop samt att jag ska hinna med ett pass på gymmet.

Jag borde kanske försöka hinna med att sova någon timme också för jag lyckades tyvärr inte somna förens vid 5 imorse och sen vaknade jag igen vid 8 så att sova någon timme till vore ju inte helt fel men nu ska jag se om jag först kan få i mig detta. Puss♥️