Okategoriserade

Långsiktigt

Som jag nämnde i ett av mina tidigare inlägg så finns det verkligen såååå mycket som jag vill göra i lägenheten just nu. Jag har liksom bott i ett renoveringsprojekt i över 3 års tid nu och jag är riktigt trött på det och har god lust just nu att bara ta alla mina sparpengar och investera dom på renoveringen. Jag har råd till att lägga pengar på renovering och om jag nu skulle göra det så ser jag det endast som en investering till den dagen som jag ska sälja och jag tror att det skulle kunna gynna mig en hel del.

Vad jag har för planer för lägenheten är iallafall först och främst nu bli klar med tapetseringen av vardagsrummet och även få upp lister, sedan har jag även planer på att lägga in heltäckningsmatta i sovrummet samt byta ut golvet i hall och vardagsrum samt tapetsera om i hallen. Detta är ju dock inget som kommer ske över en natt utan jag ser det ju som lite långsiktiga mål med renoveringen som jag kommer börja med att beta av nu och sedan fortsätta med den komamande tiden.