Okategoriserade

Låter hemskt

Godmorgon alla fina.

Jag hoppas att ni alla har en super fin lördag, själv sitter jag just nu i soffan och gör mitt yttersta just nu för att inte somna samtidigt som jag ska försöka få i mig lite frukost. Det blev en ganska lång sovmorgon för min del idag och jag vaknade inte förens klockan 1 och låg och drog mig i cika femti minuter innan jag tog mig orken till att gå upp och sätta igång kaffe. Anledningen till att jag är så trött är för att dels Iris ännu löper och hon väckte mig ex antal gånger under nattens gång pluss att jag tog mig en Lergigan vid 1 natt när Iris var som värst. Det låter kanske hemskt men just nu så längtar jag nästan tills jag blir av med henne för att hon dels bara stressar mig och även för att hon just nu bara får mig att må sämre rent psykiskt…..

Igår så blev det iallafall ett långpass på gymmet med lite blandade muskelgrupper och sedan lite kvalitetstid med far och vi gick ut och tog oss en pizza här i stan. Efter att jag sedan hade ätit med far var planen att jag skulle hem till N och umgås lite med henne men efter att jag kom hem från middagen så mådde jag riktigt illa och var väldigt trött så jag var tyvärr tvungen att ställa in men jag ska se om N och jag kanske kan umgås idag istället.

Nu ska jag iallafall se till att få i mig detta och sedan får vi se vart dagen tar mig. Puss♥️