Okategoriserade

Nytt försök

Halv tolv är klockan och jag ligger åter igen i sängen efter en väldigt trött dag och just nu vill jag endast få sova. Dock tror jag inte att jag kommer få göra det då Iris just nu är ute på balkongen och skriker i fullan hals, stackars mina grannar säger jag bara haha.

Dagen har iallafall bestått av att jag har ordnat upp i vardagsrummet med att flyttat alla möbler, burit ut alla lösa föremål därifrån samt tagit ner gardinerna. Jag var också iväg en sväng till gymmet vilket inte var den bästa idén jag haft för jag har inte lyckats äta någonting idag så min energinivå just nu är verkligen på noll och jag har under dagen vart sååå nära på att somna men varje gång jag hållt på att somna så sätter Iris igång och väcker mig. Jag fick heller inte i mig frukosten imorse vilket även det gjort att min energinivå är så låg. Så mer än så har jag inte gjort idag men nu ska jag iallafall göra ett nytt försök med att få i mig någonting litet att äta och sen får jag nog slå på en film fram tills att jag kan sova.♥️