Okategoriserade

Har jag verkligen valt rätt?

Alltså vart tog den här dagen vägen? Klockan är redan 5 och det känns inte som att jag har hunnit med någonting idag. Det stämmer dock inte riktigt för jag har hunnit med en hel del, jag har bland annat vart iväg och handlat inför veckan så att jag ska slippa det nu när jag har praktik dom kommande veckorna och ska nu under kvällen göra massa matlådor hade jag tänkt. Jag har även flyttat runt lite på möblerna här hemma så att far ska kunna komma åt att börja fixa inne i vardagsrummet imorgon medans jag är på praktiken och jag kan säga er det, jag tyckte att det var kaos redan innan jag flytattade runt massa saker här hemma så ni kan ju tro att jag har lite smått ångest över lägenheten nu som det ser ut haha.

En annan sak som hände under dagen var att jag blev extremt osäker på mitt val av tapet som jag ska ha som fondvägg inne i vardagsrummet. Jag är rädd att den tapeten jag har valt är för lik färgen som jag har på väggarna så färgskillnaderna kommer inte vara så stora som jag vill ha dom, dock så tror far att det kan komma till att bli snyggt så jag hoppas ju verkligen det för det vore ju fy skam om jag nu inte blir nöjd med det.

Så det är lite vad min dag har bestått av, nu ska jag endast vänta på att linserna blir färdiga och sedan ska jag börja koka dom och ordna veckans matlådor innan jag sedan ska sova. Jag hoppas att ni alla har en mysig söndagskväll och inte allt för mycket ångest över att det är måndag och ny vecka imorgon haha, puss.♥️