Okategoriserade

Sönder stressad

Godmorgon på er!

Tjugo över 6 är klockan och jag sitter i sängen och dricker mitt morgonkaffe och försöker dels varva ner och även vakna till liv på samma gång vilket inte går sådär haha. Jag har varit ganska stressad senn jag vaknade imorse vid klockan 5 då Iris har sprungit runt benen på mig och jamat konstant från det att jag slog upp mina ögon och typ jagat mig runt i lägenheten vilket gjort mig sönder stressad så därför försöker jag nu varva ner lite. Idag är det hur som haver första dagen på praktiken så vid halv 8 ska jag vara vid ortopeden här i Köping vilket jag tror kan vara en super mysig och bra praktikplats för min del då jag inte ska ha det så stressigt just nu. Efter praktiken sen så ska jag bara hem direkt och se hur det har gått för pappa under dagen, han ska nämligen hålla på här i lägenheten medans jag jobbar så det ska bli kul att se hur långt han kommit sen när jag kommer hem.

Nu ska jag iallafall dricka upp mitt kaffe, se till att få i mig frukosten och sen blir det praktik, puss.♥️