Okategoriserade

Hoppas jag slipper

Shit vad jag är trött idag!

Klockan är kvart i 7 och jag ska om 30 minuter bege mig mot sjukhuset för dagens praktik. Jag har insett jag verkligen inte är en morgonmänniska, jag avskyr verkligen att behöva gå upp såhär tidigt och kan nästan tycke att det borde vara olagligt att börja jobba innan klockan 9, haha.

Idag hoppas jag iallafall att jag slipper svimma och kanske inte behöva se allt för mycket hemska såromläggningar som jag fick se igår men någonting säger mig att jag kommer vara tvungen att stå ut med det nu dom närmsta veckorna eftersom att jag är på en sån avdelning haha. Har ganska delade tankar kring just det med alla såromläggning far för på ett sätt tycker jag att det är riktigt intressant men samtidigt kan jag tycka att en del sår är riktigt hemska att behöva se, men kan tänka mig också att det är en vanesak.

Frukosten är iallafall nere nu och kaffet också snart så nu ska jag bara klä på mig, slå på lite mascara och sedan bege mig mot praktiken så hoppas jag att ni alla får en fin tisdag, puss.♥️