Okategoriserade

Nu är det färdigt!

Alltså shit vad skönt att det är klart! Idag när jag kom hem från praktiken så var tapeten uppe och vardagsrummet är nu så nära på att bli klart vilket känns så himla skönt. Jag måste verkligen ge all credd till min pappa som har hjälpt mig och gjort det så fint och det enda som är kvar nu är att gardinstången ska flyttas upp till taket sen är det äntligen klart och jag kan börja se mig efter ny soffa samt kasta ut dom jag har nu.😍👏🏻

Förövrigt har denna dag varit helt okej med först praktik sen fix här hemma och sedan ett pass på gymmet här under kvällen. Jag var rätt så trött under förmiddagen på praktiken men när såromläggningarna drog igång så rullade dagen på väldigt bra och efter lunch kunde jag gå hem och känna mig nöjd över dagens arbete. Jag fick även vara med på lite större omläggningar idag samt gipsningar och även följa med sjukgymnast och se hur dom jobbar vilket var intressant och givande.

Nu ska jag hur som haver hoppa in i duschen och sedan bara bädda ner mig i sängen, kolla på någon film och sedan sooova.♥️